Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το πιο υπέροχο νυφικό θα είναι το δικό σας

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΥΦΙΚΟΥ
Ένα απο τα πρώτα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η υποψήφια νύφη είναι η επιλογή του ΝΥΦΙΚΟΥ. Απο μικρή κάνατε όνειρα για το νυφικό σας και τώρα ήρθε η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε........
Έχετε σπαταλήσει άπειρες ώρες στο internet ψάχνοντας.... και επιτέλους το βρήκατε ή έτσι νομίζετε!!!
Απλό το πρώτο ερώτημα : Aγορά ή ενοικίαση ;
Στην επιλογή σας σημαντική παράμετρος είναι το κόστος,οπότε αρχικά πρέπει να έχετε ορίσει ένα ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για το νυφικό σας για να μην βγήτε εκτός προυπολογισμού.
Και στις δυο περιπτώσεις αγοράς ή ενοικίασης υπάρχουν επιχειρήσεις (οίκοι νυφικών) ή μοδίστρες που σας παρέχουν την δυνατότητα είτε να ράψετε ένα δικό σας σχέδιο νυφικού ή να κάνετε αλλαγές σε κάποιο σχέδιο που ήδη υπάρχει.
Όταν κάνετε ραντεβού σ'αυτά που έχετε επιλέξει πάρτε μαζί σας κάποια φίλη σας και όχι την μητέρα σας ή την πεθερά σας. Το νυφικό εσείς θα το φορέσετε οπότε πρέπει να ειναι απόλυτα του δικου σας γούστου, λαμβάνοντας υπόψη και την γνώμη των ειδικών που η εμπειρία τους είναι ανεκτίμητη.
μπορείτε να δείτε μερικά χρήσιμα άρθρα για τον γάμο και τα νυφικά γενικότερα
1. Νυφικά φορέματα
2. Νυφικές Δημιουργίες
3. Ονειρεμένα νυφικά
4. μοντέρνα νυφικά
5. Κόσμημα γάμου
6. Βραδυνά σύνολα
7. Φωτογραφία γάμου
8. Μανικιούρ
9. Μακιγιάζ
10. Υπέροχα νυφικά
11. Επιλογές νυφικών
12. Νύφες
13. Νυφικά
14. wedding music
15. Nifika

Οταν έχετε καταλήξει στα επικρατέστερα και είναι αυτά που εσείς θέλετε, τότε μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας να ακούσετε την γνώμη τους (και ας μην την κάνετε πράξη) για να μην στερηθούν και αυτές την χαρά για την προετοιμασία του γάμου σας.
Επειδή θα κάνετε θρησκευτικό γάμο και το μυστήριο είναι ιερό, πρέπει να προσέξετε το νυφικό σας να μην έχει προκλητικό μπούστο γιατί υπάρχουν κάποιοι ιερείς που δεν τελούν τον γάμο λόγω απρεπούς εμφάνισης και κανείς δεν θέλει να του συμβεί τέτοιο απρόοπτο.
Κανονίστε το οικονομικό εξ΄αρχής για να μην προκύψουν στην πορεία έξτρα χρεώσεις(αλλαγή υφάσματος κλπ). Ότι και να αποφασίσετε (νέο σχέδιο ή κάποιο που υπάρχει) πρέπει να κάνετε πολλές πρόβες και να είστε σίγουρη ότι αυτο που παραγείλατε θα το παραλάβετε πολύ νωρίτερα απο την ημέρα του γάμου σας.
Όταν το παραλάβετε πρέπει να το βάλετε για να ελέγξετε ξανά την εφαρμογή του μπούστου ,το μάκρος ,τα κουμπιά κλπ για να υπάρχει η δυνατότητα αν κατι πάει στραβά να διορθωθεί.


Εμείς σας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην επιλογή σας.

1 σχόλιο:

  1. Νυφικά , χτενίσματα, παπούτσια, μακιγιάζ...Όλο το άγχος εμείς το τραβάμε. Οι συμβουλές σου είναι αρκετά χρήσιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή